Drents eenakterfestival Kört&Goed doorgeschoven naar 2022

Beilen – De werkgroep toneel van het Huus van de Taol in Beilen had er veel vertrouwen in. Éénakterfestival Kört&Goed kon dit jaar mooi doorgaan in augustus en september in de openluchttheaters in Drenthe. Dan ben je buiten, hebt meer ruimte en bovendien zijn de podia vaak groter. Zo zouden ook spelers op veilige afstand van elkaar kunnen blijven.

Jammer genoeg komen de versoepelingen van het kabinet net even wat te vroeg. Spelers gaan – nu het weer mag – op vakantie en dus kunnen ze niet repeteren. Door het opzeggen van een aantal toneelgroepen blijft er te weinig over om een goed festival mee te organiseren, zegt de werkgroep. Voor dit jaar gaat er een streep door het festival.

Prachtige toneelstukken

‘Éénakterfestival Kört&Goed ontwikkelde zich de laatste jaren tot een succes. Er waren prachtige toneelstukken en steeds meer publiek wist het festival te vinden. Wij willen graag de loop erin houden, dus in maart 2022 volgt een nieuwe editie,’ zegt Bert Rossing van de toneelwerkgroep van het Huus van de Taol.

Vanaf september kunnen toneelgroepen zich aanmelden voor het festival van 2022. Dat is dan weer binnen in de zalen en theaters van Drenthe. Meer informatie is te vinden op www.huusvandetaol.nl/nl/wat-we-doen/op-de-planken/toneel/.

Het bericht Drents eenakterfestival Kört&Goed doorgeschoven naar 2022 verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!