Wouter Harbers geeft weer koffieconcert in IJhorster kerk

IJhorst – Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een bak koffie: dat is een koffieconcert van Wouter Harbers. Maandagmiddag 12 juli geeft de Zeister pianist wederom een koffieconcert in IJhorst.

Belangstellenden zijn vanaf 14.00 uur welkom in de dorpskerk. Eerst koffie, dan muziek: Wouter geeft een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en verrassende manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

Het concert is een muzikale reis door Scandinavië. Wouter laat graag Griegs mooiste melodieën horen en samen met fluitiste Daniëlle van Laar trakteert hij op de Peer Gynt Suite. Verstilling is er met muziek van Arvo Pärt. Wouter sluit af met een virtuoze pianobewerking van Finlandia!

Stichting Gouden Dagen

Deze koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te stimuleren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Wie maandagmiddag 12 juli niet kan, geen nood: komend half jaar is het elke tweede maandagmiddag van de maand raak. De toegang tot het concert is € 15,00 inclusief koffie vooraf. Het concert begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur. Tickets zijn te koop via www.koffieconcerten.n

Het bericht Wouter Harbers geeft weer koffieconcert in IJhorster kerk verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!