Robin van Ulzen wordt lijsttrekker bij de VVD in Meppel

Meppel – Robin van Ulzen (27) is de lijsttrekker van de VVD Meppel. In een digitale ledenvergadering hebben de leden van de VVD hem unaniem verkozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Van Ulzen is geen onbekende in de lokale politiek. Na actief te zijn geweest als gemeenteraadslid, werd hij vorig jaar wethouder namens de VVD in Meppel. Hij vindt het een enorme eer om lijsttrekker te zijn: “Ik ben ontzettend gemotiveerd om de komende jaren te blijven bouwen aan Meppel. Er liggen mooie kansen voor onze gemeente. Op het gebied van onze lokale woningmarkt en bereikbaarheid moeten we in beweging blijven. Zo houden we ook onze binnenstad en MKB op volle kracht. Maar bovenal moet je in Meppel ook gewoon goed kunnen wonen met fatsoenlijke lasten, dat betekent aandacht voor de wijken. Daar zet ik mij met de VVD voor in”

VVD-voorzitter Ineke Bakker is blij met de voordracht. “Robin komt overal in de stad, is actief en herkenbaar in de lokale samenleving. We zijn blij met hem als lijsttrekker en zien de komende verkiezingen met veel vertrouwen tegemoet.

Na de zomer presenteert de VVD haar verkiezingsprogramma.

Het bericht Robin van Ulzen wordt lijsttrekker bij de VVD in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!