Antiek- en curiosaveiling bij De Karstenhoeve kan nu wel doorgang vinden

Ruinerwold – De gezichten bij de mensen van museumboerderij De Karstenhoeve in Ruinerwold staan er weer wat vrolijker bij. Op zaterdag 10 juli mag de antiek- en curiosaveiling buiten op het plein weer gehoden worden.

Voor de laatste taxatiedag van 2020 waren weer veel bijzondere goederen ingebracht. Door corona kon de veiling toen niet doorgaan, maardeze gaat nu in de herkansing. Wie benieuwd is of er wat interessants te vinden is, kan een dag eerder al een kijkje komen nemen. Vrijdagmiddag 9 juli van 13.00 tot 20.00 uur, maar ook zaterdagmorgen 10 juli van 9.00 tot 12.30 uur is er gelegenheid de goederen te bezichtigen in de schuur van de boerderij. De veiling begint om 13.00 uur.

De organisatie volgt de dan geldende voorschriften van het RIVM.

Voor info: info@karstenhoeve.nl of telefonisch: 0522-481447

Het bericht Antiek- en curiosaveiling bij De Karstenhoeve kan nu wel doorgang vinden verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!