Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in het Drukkerijmuseum

Meppel – In het Drukkerijmuseum van Meppel vindt op 29 juni een taxatiedag plaats van curiosa en antiek. Belangstellenden kunnen hun spullen gratis laten taxeren.

Ergens slingert nog dat oude bronzen beeld van opa op zolder. Waar zijn die mooie oude sieraden van ma eigenlijk gebleven? Dat Chinese vaasje op de kast, is dat tegenwoordig nog wat waard? Zijn die zilveren miniatuurtjes en die oude kandelaar nog in trek bij verzamelaars?

Goud en zilver

Er zijn nogal wat mensen met vragen over kunst, gouden en zilveren voorwerpen, Aziatisch aardewerk of curiosa in het algemeen. Vaak geërfd, gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt het Drukkerijmuseum Meppel in samenwerking met Heritage Auctions Europe een gratis taxatiedag op dinsdag 29 juni. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 16.00 uur terecht in het Drukkerijmuseum Meppel, Kleine Oever 11 te Meppel.

Voor meer inlichtingen HAE, tel. 030-6063944.

Het bericht Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in het Drukkerijmuseum verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!