Bike Region Label presenteert VAM-burger tijdens NK wielrennen

Wijster – Komende vrijdag is op de VAM-berg de lancering van de speciale VAM-burger. Tijdens een bijeenkomst van de Bike Region Label zal deze speciale Drentse burger voor het eerst geproefd worden. De burger is gekoppeld aan het NK wielrennen 2021 en andere evenementen op de VAM-berg. Het kan dan ook niet anders dan dat de burger als naam de VAM-burger heeft gekregen.

Drenthe is in 2021 gastheer voor zowel het NK Wielrennen op 19 en 20 juni als het EK Veldrijden in november. Beide wedstrijden vinden plaats op de VAM-berg in Wijster. Wielrennen kijken is leuk, maar ervaren nog beter. Daarom zijn er een reeks activiteiten georganiseerd om de wielersport te beleven en te proeven in Drenthe. De VAM-burger is hier een voorbeeld van.

Drentse cultuur

Met de burger willen we sport in Drenthe verbinden met de Drentse cultuur. Daarom wordt de burger samengesteld met Drentse streekproducten en in samenwerking met lokale horecaondernemers. De burger is voor het eerste te proeven tijdens het NK Wielrennen op 19 en 20 juni, maar komt daarna bij meerdere Drentse restaurants op de menukaart te staan. Zo kan iedere toerist in Drenthe en de inwoners blijven genieten van de échte VAM-burger!

Iedereen houdt van lekker eten maar daarbij blijven bewegen is ook belangrijk! Daarom hoort bij de VAM-burger een kleine tegenprestatie. Bij het eten van één VAM-burger hoort één beklimming van de VAM-berg op de fiets. De VAM-berg is 48 meter hoog en heeft een fantastisch uitzicht over de omgeving. Nog een reden op de VAM-berg te beklimmen en te genieten van een VAM-burger!

Het bericht Bike Region Label presenteert VAM-burger tijdens NK wielrennen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!