Foute Kuierpad is wandelevenement vol verhalen over Zuidwolde

Zuidwolde – Ondernemersvereniging Zuidwolde organiseert deze zomer een nieuwe activiteit voor iedereen die van wandelen en verhalen houdt. Op totaal 16 avonden in de maanden juli en augustus kunnen belangstellenden meedoen aan ‘t Foute Kuierpad, een circa 5 kilometer lange wandelroute door Zuidwolde.

Het dorp Zuidwolde kent met zijn historie van bijna 750 jaar vele verhalen, grote maar ook kleine verhalen, humoristische maar ook spannende verhalen. Deelnemers aan ‘t Foute Kuierpad krijgen ze te horen van twee gidsen die een groep van maximaal 20 wandelaars begeleiden. De wandeling start en eindigt op de woensdagen bij de Zuudwoldiger Huuskamer, op de vrijdagen bij Café Den Kaat.

Wandeldata

De wandeldata zijn: 7, 9 14, 16, 21, 23, 28 en 30 juli, 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 en 27 augustus, start om 18.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig: via info@zuudwoldigerhuuskamer.nl of via tel. 0528-372678. De kosten bedragen 10 euro per persoon, incl. koffie/thee met wat lekkers bij de start en een drankje met bittergarnituur na afloop.

De organisatie kan nog gidsen gebruiken. De verhalen zijn al uitgeschreven. Wie beschikbaar is voor bij voorkeur twee avonden, kan zich melden bij Evelien Westerbeek (via e-mail evelien.84@live.nl) of Jacqueline van den Bosch van Marco Optiek.

Lees ook: Foute Kuierpad brengt leven in de brouwerij in Zuidwolde

Het bericht Foute Kuierpad is wandelevenement vol verhalen over Zuidwolde verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!