Cum Laude diploma voor student Sprinthavo Drenthe College Meppel

Meppel – Net als prinses Amalia is Sterre Smit cum laude geslaagd! De student van de Sprinthavo van Drenthe College in Meppel heeft haar examens met gemiddeld een 8,5 afgesloten. Bij een 8 of hoger wordt cum laude op het diploma vermeld.

Haar laagste cijfer is een 7. Naast drie maal een 9, telt de lijst ook een 10! Dat Sterre zeer getalenteerd is, blijkt wel uit het feit dat ze niet alleen creatief is maar ook een wiskundeknobbel heeft. Ze haalde voor wiskunde B, wat wordt gezien als ‘moeilijk’, een 10. In het eindexamen maakte ze slechts één klein foutje.

Sterre heeft besloten om verder te gaan met haar creatieve kant. Ze is aangenomen voor de bachelor-opleiding Graphic Design van Artez in Zwolle.

Sprinthavo

Wil je (alsnog) je havo-diploma halen? Dat kan dat via de Sprinthavo van Drenthe College. De opleiding is onderdeel van de VAVO (Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs). Bij de Sprinthavo krijgen studenten het volledige vakkenpakket versnel aangeboden. Het is ook mogelijk om één of meerdere landelijke erkende certificaten te halen.

Het bericht Cum Laude diploma voor student Sprinthavo Drenthe College Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!