Korfbalster Marit Strating verruilt DOS’46 voor Sparta Zwolle

Nijeveen/Zwolle – De 21-jarige Marit Strating speelt in het nieuwe seizoen bij Sparta Zwolle. De korfbalster keert terug bij de club die zij als jeugdspeelster in 2015 verliet voor DOS‘46 in Nijeveen. Sparta Zwolle is blij met haar terugkeer. Ze is na Lisa Jansen de tweede speelster die van Nijeveen naar Zwolle gaat.

Technisch commissielid Remco Jacobs: “Marit is een speelster voor de toekomst, ze heeft een goede opleiding gehad bij DOS’46 en kan zich nu bewijzen in onze selectie. Ze heeft aangegeven wat ze wil en we zijn blij dat we haar een plek kunnen bieden in onze selectie.” De speelster woont in Zwolle en dat maakt de overstap logisch: “ik heb mijn sportieve ambities om altijd het hoogst haalbare na te streven en ik hoop dat bij Sparta me verder kan ontwikkelen als korfbalster. Daarnaast is het leuk om weer met mijn oud teamgenoten te gaan korfballen.”

Lees ook Korfbalster Lisa Jansen kiest voor Sparta Zwolle en verlaat DOS’46

Het bericht Korfbalster Marit Strating verruilt DOS’46 voor Sparta Zwolle verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!