Bijna inwoner van de Wijk zoekt mensen die dak ook willen vergroenen

De Wijk/Meppel – Wim de Lang woont nu nog in Meppel, maar verhuist in juli naar de Emmastraat in de Wijk. Hij wil graag zijn platte dak vergroenen met bijvoorbeeld sedum en is op zoek naar belangstellenden die dat ook willen. „Er zijn namelijk mogelijkheden om gezamenlijk subsidie te krijgen. Er zit nog subsidie in de pot van de provincie Drenthe en het zou jammer zijn als er niets mee gebeurt”, zegt De Lang.

Er zijn volgens hem minimaal drie particulieren nodig en er is dan 50% subsidie mogelijk. De belangstellenden hoeven niet uit dezelfde gemeente te komen, maar moeten wel in Drenthe wonen. De subsidiepot van Overijssel is namelijk al wel leeg.

Op de site van waterschap Drents-Overijsselse waterdelta is meer informatie oversubsidies te vinden: www.wdodelta.nl Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met Wim de Lang: wimwdl@gmail.com

 

 

Het bericht Bijna inwoner van de Wijk zoekt mensen die dak ook willen vergroenen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!