N34 is het komend weekend dicht

Emmen – De N34 is komend weekend in beide richtingen dicht tussen de Frieslandroute (N381) en De Punt (A28). Dit is nodig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en de bermen te maaien. De afsluiting gaat in op vrijdagavond 4 juni om 20.30 uur en duurt tot zaterdagavond 5 juni 24.00 uur (middernacht).

Doorgaand verkeer uit de richting Emmen en Coevorden richting het noorden kan omrijden via de N381 (richting Drachten) en de A28 (richting Assen/Groningen). Verkeer komend uit de richting Assen/Groningen voor de richting Emmen/Coevorden kan omrijden via de A28 en de N381 (richting Emmen). Het knooppunt Gieten blijft bereikbaar. De omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

Het transferium Gieten blijft bereikbaar en ook het transferium bij Borger blijft bereikbaar voor bussen.

Bekijk het kaartje met de omleidingsroute

Het bericht N34 is het komend weekend dicht verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!