Herstart Koffieconcerten in dorpskerk van IJhorst

IJhorst – Eindelijk kan er weer een koffieconcert plaatsvinden in de kerk van IJhorst met pianist Wouter Harbers. Op maandag 14 juni krijgt Harbers zelfs steun. De Macedonisch-Nederlandse violist Robert Cekov is een meester in meeslepende volksmuziek, met als hoogtepunt Brahms’ Hongaarse Dansen.

Samen met pianist Wouter Harbers voert hij deze gloedvol uit in een programma vol vrolijke volksmuziek.
Daarnaast passeren diverse soorten volksmuziek de revue: van een klein muzikaal Souvenir van Drdla tot twee beroemde Slavonic dances van Dvorák en van een intieme mazurka tot een uitbundige polonaise van Chopin. Volgens Harbers wordt het een meeslepende concert.

Het concert vindt plaats in de intieme Dorpskerk aan de Kerkweg 8 te IJhorst. De koffieconcerten staan bekend om hun laagdrempeligheid: vooraf is er koffie, tijdens het concert is ruimte voor humor en na afloop zwaaien de musici het publiek uit. Uiteraard geheel corona-proof georganiseerd: daarom zijn er twee koffieconcerten: om 13.30 en 15.30 uur. Entree: 15 euro (incl. koffie vooraf). Koop tijdig tickets via www.koffieconcerten.nl

Het bericht Herstart Koffieconcerten in dorpskerk van IJhorst verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!