Meppel Actief start met begeleid bewegen in beweegtuin

Meppel – Bewegen is voor iedereen goed en zeker ook voor ouderen. Op hogere leeftijd zijn de mensen vaak terughoudender tegenover actieve beweging. De beweegtuin nodigt uit om op een leuke en gezellige manier in beweging te zijn. Door samen te bewegen kunnen mensen gemakkelijker met elkaar in in contact komen.

Tijdens de beweegtuinmomenten gaan de deelnemers bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De activiteit is voor iedereen die interesse heeft en vindt plaats in de Beweegtuin aan de achterzijde van Zuiderlaan 134, Meppel. Datum: vanaf dinsdag 15 juni van 10:30 uur tot 11:15 uur

Deelname is gratis en op eigen risico. Aanmelden op locatie, in de beweegtuin.

Het bericht Meppel Actief start met begeleid bewegen in beweegtuin verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!