Bloedprikken op afspraak ziekenhuislocaties Treant Zorggroep

Hoogeveen –  Vanaf 1 juni kunnen patiënten op afspraak bloed laten prikken op de ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Door op afspraak te werken, wil Treant de wachttijden verkorten en drukte op de bloedafnamepoli’s spreiden.

Patiënten kunnen zelf eenvoudig online een afspraak inplannen via de website van Treant. Op de bloedafnamepoli’s op de ziekenhuislocaties zijn nieuwe aanmeldzuilen en wachtkamerschermen geplaatst voor de nieuwe manier van werken. Patiënten kunnen via de website van Treant niet alleen een afspraak maken voor bloedafname. Ook het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek en het laten maken van een oogfoto kan vanaf 1 juni op afspraak.

Vrije inloop blijft mogelijk

Het blijft mogelijk om zonder afspraak voor bloedafname naar het ziekenhuis te komen, maar de wachttijd kan op drukke momenten wel oplopen voor patiënten zonder afspraak. Treant adviseert patiënten daarom om zoveel mogelijk op afspraak te komen.

Op de andere priklocaties van Treant in de regio kunnen patiënten nog gewoon zonder afspraak langskomen tijdens een inloopspreekuur. Uitzondering hierop is de buitenpoli van Treant in Veendam. Hier kunnen patiënten alleen op afspraak terecht.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak: https://www.treant.nl/bloedprikken.

 

Het bericht Bloedprikken op afspraak ziekenhuislocaties Treant Zorggroep verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!