Taribush Kuna festival krijgt een flexibele afscheid

Lheebroek – Het Taribush Kuna festival is een vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur. Dit jaar wil de organisatie samen met vele bezoekers de laatste editie van Taribush Kuna Festival beleven. Het festival vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 juli aan de rand van Nationaal Park het Dwingelderveld. Alles binnen de geldende coronamaatregelen.

Taribush Kuna zou eigenlijk vorig jaar voor de laatste keer plaatsvinden, maar dat afscheid moest door corona een jaar worden uitgesteld. Het festival is meer dan muziek. Er is theater, met een erg divers programma. Voor zowel jong en oud is er wat te beleven. Denk aan cabaret en kleinkunst, improvisatietheater, kindervoorstellingen en uitvoeringen voor volwassenen. Naast het Bostheater, lopen er flink wat straatartiesten rond, die de bezoekers graag op onverwachte momenten trakteren op een show.

Flexibele opzet

Dit jaar wordt het een festival met een flexibele opzet. Hoe het festival er precies uit komt te zien, wordt later bekend gemaakt. Wat de organisatie betreft moeten de mensen zich maar laten verrassen en moeten ze maar op ontdekkingstocht gaan. Een belangrijk speerpunt voor het festival is de natuur. ,,Niet voor niets al jaren onze ‘hoofdact’. Daarom proberen we alles wat we ondernemen op dit prachtige Dwingelderveld met aandacht en respect te doen. Het festivalterrein is 7 hectare groot, waardoor iedere bezoeker maar liefst 35 vierkante meter heeft. Taribush Festivals blijkt zeker evenementen organiseren – niet meer zo groot als het Taribush Kuna Festival – maar diverse kleinere evenementen op random momenten.”

Meer informatie en tickets

Tickets – passe-partouts en/of dagkaarten – zijn eenvoudig online te koop. Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Voor jonge kinderen is er bovendien een speciale Kinderstrippenkaart (verkrijgbaar op het festival) waarmee ze zich een hele dag kunnen vermaken.

Voor meer informatie en tickets: www.taribushkuna.nl . Volg ons ook op Instagram en Facebook .

Het bericht Taribush Kuna festival krijgt een flexibele afscheid verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!