BoerENlunch bij educatieboerderij Straathof in Echten

Echten – Bij educatieboerderij Straathof in Echten vindt op zaterdag 12 juni een bijzondere picknick plaats, de BoerENlunch. Deelnemers kunnen dan hun eigen boter schudden én proeven, de boterham met kaas opeten onder toezicht van de koeien en hun eigen artistieke boerderijdier schilderen.

De picknick vindt plaats van 12.00 tot 14.30 uur, kost 20 euro voor volwassenen en 12,50 euro voor kinderen en heeft nog de nodige extra’s. Deelname is namelijk inclusief een gevulde knapzak voor de kinderen, Drentse krentenwegge bij de picknick en een rondleiding ‘Toer de Boer’. Aanmelden kan tot 4 juni via e-mailadres loeiendekoeien@outlook.com
Wat de familie Straathof betreft: Kom ‘Boer-gondisch’ genieten op het gezonde platteland. Alle coronaregels worden keurig in acht genomen.

Het bericht BoerENlunch bij educatieboerderij Straathof in Echten verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!