Scala zingt voor senioren, gratis livestreamconcert vol verzoeknummers

Hoogeveen/Meppel – Scala presenteert op vrijdag 28 mei van 19.00 tot 20.15 uur een gratis toegankelijk livestream concert. Musical- en zangleerlingen brengen een programma dat is samengesteld uit verzoeknummers van senioren. Zo is er ‘een rondje Amsterdam’, klinken Nederlandstalige evergreens en komt er een Engelstalig blokje voorbij.

Dat voert de luisteraars onder meer langs ‘Ranja met een rietje’, ‘Can’t help falling in love with you’ en ‘Het Dorp’. De link om in te loggen bij de livestream vrijdagavond is te vinden op http://www.ontdekscala.nl.

Normaal gesproken zingen de leerlingen van Scala regelmatig bij zorginstellingen, maar omdat dat niet kan in coronatijd ontstond het idee voor een online concert. In februari deed het kunstencentrum een oproep om liedjes in te sturen die een speciaal gevoel oproepen of doen herinneren aan een gebeurtenis of een persoon. Daar is enthousiast gehoor aan gegeven door medewerkers van verzorgingshuizen die namens bewoners verzoeknummers hebben ingediend.

Het bericht Scala zingt voor senioren, gratis livestreamconcert vol verzoeknummers verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!