Verkoop vrije kavels Danninge Erve II fase 3 in Nijeveen van start

Nijeveen – De gemeente Meppel start met de verkoop van 12 kavels in deel II, fase 3 van Danninge Erve in Nijeveen. De inschrijfperiode is van 31 mei tot en met 15 juni 17.00 uur. Om in aanmerking te kunnen komen voor één van de 12 kavels is een verkoopprocedure van toepassing.

Wethouder Robin van Ulzen: “Dit is dé kans om een prachtige kavel te bemachtigen in het mooie dorp Nijeveen. In Nijeveen is het landelijk en ruim wonen, met de stadse voorzieningen van Meppel op fietsafstand. Mensen die op deze unieke plek hun eigen droomhuis willen bouwen kunnen hier aan de slag”.

Dorpswonen met de stad in de buurt

Danninge Erve Zuid II is het laatste stuk van Nijeveen waar nieuwbouw plaatsvindt. Deze wijk vormt straks de zuidwestelijke rand van het dorp. In Danninge Erve Zuid II is plaats voor ruim honderd woningen, maar het dorpse karakter blijft behouden. Op de vrije kavels die we in fase 3 uitgeven kunnen alleen vrijstaande woningen een plek krijgen.

Verkoopprocedure

De inschrijftermijn is van 31 mei tot en met 15 juni (17.00 uur). Daarna worden de kavels toegewezen. Als het nodig is wordt er geloot onder toezicht van een notaris.

Meer informatie: www.meppel.nl/danninge-erve

Het bericht Verkoop vrije kavels Danninge Erve II fase 3 in Nijeveen van start verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!