Spekbraanders fietstocht vanuit Ruinerwold

Ruinerwold – Vanuit Ruinerwold wordt op tweede pinksterdag, 24 mei, de Spekbraanders Bike Ride gehouden. Dit is een fietstocht door de regio en bedraagt 27,6 kilometer. De start is op het pleintje achter Museumboerderij de Karstenhoeve met koffie/thee en zelfgebakken perencake. Voor onderweg krijgen de fietsers een smikkelbox mee. Na afloop staat ‘Opoes zelfgemaakte soep’ klaar. De start is tussen 13.00 en 14.00 uur. Kosten van de fietstocht bedragen 15 euro per persoon. Van tevoren reserveren is noodzakelijk: info@despekbraander.nl onder vermelding van naam, adres en  mobiel nummer en aantal personen. Daarna ontvangt de deelnemer een bevestiging per mail met daarin informatie.

 

Het bericht Spekbraanders fietstocht vanuit Ruinerwold verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!