Meppel-eet.nl lanceert gloednieuwe app

Meppel – “Na maanden van bloed zweet en tranen is het dan eindelijk zover, de nieuwe app is af. We zijn zo blij dat we het eindresultaat kunnen laten zien”, aldus Ibrahim Al-Dalaimi mede eigenaar van het platform en projectleider van dit project.

Meppel-eet.nl is een eten bestelplatform dat tot stand is gekomen door een groep enthousiaste ondernemers die de eten bestel branche weer leuk, gezond en bewust willen maken. De belangen van de restauranthouders en eindconsument staan voorop. Meppel-eet.nl staat bekend om hun sterke kernwaarden, innovativiteit, eerlijke kosten en de focus op bewustwording.

Nieuwe app

Bij een groeiend innovatief bedrijf hoort een passende en gebruiksvriendelijke app. Hier is Ibrahim samen met zijn team maanden mee bezig geweest. In de nieuwe app krijgen restaurants de kans om veel informatie uit te lichten en de gerechten beter te presenteren met gebruik van mooie foto’s.

“We vinden het belangrijk om de restaurants goed te presenteren in de app, we hebben het gevoel dat de doelgroep interesse heeft in waar het eten vandaan komt. We willen de app persoonlijker maken en de restaurants de kans geven om zich zo uitgebreid mogelijk te presenteren.” Als eindgebruiker kun je in de nieuwe app een account aanmaken waarbij er verschillende nieuwe snufjes mogelijk zijn. De app is overzichtelijk en maakt het door alle informatie die het bevat, makkelijker om een goede en bewuste keuze te kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende filters zoals onder anderen: “low budget eten” of “nieuwe restaurants”. Daarnaast houdt de app je bestellingen bij en worden jouw favoriete restaurants uitgelicht. Op deze manier kun je ontdekken welk aanbod er is en waar jij je goed bij voelt.

Wie ook enthousiast is geworden over de app, kan deze downloaden en deze code gebruiken, ONLY-APP, voor €5,- korting op de eerste bestelling via de nieuwe app.

Het bericht Meppel-eet.nl lanceert gloednieuwe app verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!