Staphorster Pinksterraces verplaatst naar latere datum

Staphorst – De traditionele Pinkster wegraces die de AMBC Staphorst jaarlijks op tweede pinksterdag organiseert op circuit De Tippe in Staphorst, worden verplaatst naar zaterdag 28 augustus.

Dit meldt secretaris Henk Schra namens het bestuur. Schra is nog met de gemeente bezig geweest om een en ander met een aangepast protocol, onder andere zonder publiek, te kunnen organiseren maar helaas mogen voorlopig nog geen wedstrijden of evenementen georganiseerd worden.

Wel brommerritten

Commissielid Dik Toersen meldt namens ‘de olde brommer commissie’ dat men een eerste try out heeft gedaan voor een individuele brommerrit, wel met beperkte deelname. Dit met inachtneming van de maatregelen. Dit was goed te organiseren, dus vindt dinsdag 18 mei de eerste brommerrit van dit seizoen plaats. Vertrek is om 19.00 uur vanaf het clubhuis op ’t Wiede Gat. Vanwege de maatregelen is de kantine niet open en wordt direct vertrokken. Ook na afloop gaat het direct huiswaarts.

Het bericht Staphorster Pinksterraces verplaatst naar latere datum verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!