Spectaculaire actie Kringloop Dieverbrug: alles mag gratis weg

Dieverbrug – Het is al wijd en zijd bekend dat Jannie en Gerard Giethoorn stoppen met hun Kringloopwinkel in Dieverbrug. Gedurende enkele weken werd alles verkocht tegen 50% korting . Veel belangstellenden hebben hier gebruik van gemaakt. Aangezien de winkel nog niet helemaal leeg is, kan nu vanaf woensdag 19 mei alles gratis worden meegenomen. „Kom maar met de aanhanger, we sluiten echt definitief”, zegt Gerard lachend. Alhoewel er al veel weg is, is er nog van alles te halen, zoals boeken, meubelen, schilderijen, glaswerk en lampen, ook veel spullen op huishoudelijk gebied.

„Wij willen natuurlijk alle vrijwilligers en klanten bedanken voor de vijftien jaar geweldige samenwerking en zullen de contacten zeker missen, maar we gaan nu heerlijk van  het leven genieten en gaan zeker veel reizen”, vult Jannie aan.

Vanaf woensdag 19 mei van 10.00 tot en met zaterdag 17.00 uur kan iedereen op Dieverbrug nog gratis het één en ander aanschaffen. „We denken en hopen dat de winkel binnen twee weken leeg is, en op is op natuurlijk”, besluit het sympathieke echtpaar.

Het bericht Spectaculaire actie Kringloop Dieverbrug: alles mag gratis weg verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!