Online Dwingelderveldlezing ‘De redding van het Dwingelderveld’

Ruinen – Axel Wiewel, schrijver van het boek ‘De redding van het laatste grote natte heideveld van Nederland’ vertelt op donderdag 20 mei over hoe de natuurbescherming zich vanaf 1905 ontwikkelde, hoe Natuurmonumenten ontstond en hoe het Dwingelderveld dankzij de inzet van mensen als Jac. P. Thijsse behouden bleef voor het nageslacht.

De lezing begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Bij wijze van uitzondering is deze lezing gratis omdat dit een online primeur is voor bezoekerscentrum Dwingelderveld. Deelnemen aan de lezing kan door aan te melden via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Het bericht Online Dwingelderveldlezing ‘De redding van het Dwingelderveld’ verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!