Blotevoetenpad Drents-Friese Wold is weer open

Appelscha – Goed nieuws uit de natuur. Vanaf woensdag 19 mei is het Blotevoetenpad bij Buitencentrum Drents-Friese Wold weer geopend. Veel mensen hebben de afgelopen periode hiernaar geïnformeerd, echter de coronaregels stonden openstelling nog niet toe.

Vanaf woensdag kan er weer naar hartenlust over de bosbodem en door de modder gebanjerd worden. „Wel houden we in de gaten dat het niet te druk wordt op het Blotevoetenpad en bij de voetenwasplaats aan het eindpunt ervan. Aanmelden voor het Blotevoetenpad kan, zoals gebruikelijk bij de balie van het centrum”, laat Staatsbosbeheer weten. De mogelijkheid bestaat dat bezoekers op drukke dagen even moeten wachten of dat hen gevraagd wordt op een later moment terug te komen.

Blotevoetenpad.

Het bericht Blotevoetenpad Drents-Friese Wold is weer open verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!