Uitgestelde NL-Doet bij De Kruidenhoeve

Balkbrug – Ieder jaar in maart is er een gezellig ‘tuinwerkfeest’ bij De Kruidenhoeve wanneer vrijwilligers de handen uit de mouwen steken tijdens de landelijke NL-Doet dagen. Dit voorjaar werd, vanwege Covid-19, deze manifestatie verschoven naar vrijdag 28 mei. Die dag begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, maar natuurlijk kan men ook een deel van de dag meewerken. Er wordt gezorgd voor koffie/thee en een lekkere lunch.

Vanaf 1 juni tot eind augustus zullen tuinliefhebbers iedere dinsdag- en woensdagmiddag, van 12.00 uur tot 17.00 uur, weer welkom zijn bij de Tuinen van Stichting De Kruidenhoeve in Balkbrug (Ov). Er is daar de laatste maanden heel hard gewerkt, maar ook op vrijdag 28 mei zal er voor vrijwilligers nog genoeg te doen zijn. Om de puntjes op de i te zetten zal het werk deze keer vooral bestaan uit het verwijderen van ongewenst groen uit de borders en van de paden.

Men kan zich aanmelden bij De Kruidenhoeve (info@kruidenhoeve.nl of 0523-656049) of via de site van NL-Doet 2021.

 

Het bericht Uitgestelde NL-Doet bij De Kruidenhoeve verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!