Prima Life onderdeel samenwerking sportakkoord Koekange

Koekange – Prima Life Fysiotherapie, Fitness en Arbeid & Gezondheid gaat een bijdrage leveren aan de vitaliteit en fitheid van de inwoners van Koekange. Vanaf 1 april zijn ze aangesloten bij de deelnemende partijen rondom het sportakkoord Koekange.

Fysiotherapeut Mart Kruithof van Prima Life is enthousiast. „Bij Prima Life werken we met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten, fitnesscoaches, leefstijlcoaches en adviseurs in Arbeid en Gezondheid voor werkgevers en werknemers, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid heeft om in zijn of haar eigen dorp lichamelijk actief te zijn.”

Doelstellingen

Samenwerken met sportclubs en verenigingen uit het eigen dorp is een van de doelstellingen van het sportakkoord, zodat er een breed sportaanbod in de buurt blijft. Volgens Kruithof draagt een gezond en vitaal lichaam bij aan het gelukkige leven, of je nou een topsporter of een 50-plusser bent. „Bij Prima Life willen we helpen het beste uit je lichaam te halen en dus het beste uit het leven.”

Prima Life heeft vestigingen in Ruinen, Meppel, Zuidwolde en Nijeveen.

De gezamenlijke verenigingen en sportaanbieders zijn blij met het toetreden van Prima Life. De wijze waarop deze organisatie meedenkt, bereid is om initiatieven op te pakken geeft veel vertrouwen en met name het ondersteunen van verenigingen welke het doorgaans met hun vrijwilligers moeten doen, is ook voor hen een welkome aanvulling.

Het bericht Prima Life onderdeel samenwerking sportakkoord Koekange verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!