Organisatie Oldtimerdag start voorbereidingen op voor evenement

Ruinerwold – Het bestuur van stichting Oldtimerdag Ruinerwold heeft besloten om de voorbereidingen voor de 28e Oldtimerdag in Ruinerwold op te starten. „Ondanks de onzekerheden waar we nu nog mee te maken hebben, zullen we toch voorbereidingen moeten treffen voor de Oldtimerdag op 21 augustus”, zegt voorzitter Edwin Weide.

„We laten ons tijdens de voorbereiding continue voorlichten door de overheden. Naast de voorbereidingen als zou het een ‘normale’ Oldtimerdag worden, gaan we ook meerdere scenario’s uitwerken. In verband met de bijzondere omstandigheden waarin we verkeren, vraagt het dit jaar ook om een bijzondere aanpak.”

Niets hetzelfde

Daarbij moet volgens Weide worden opgemerkt dat niets hetzelfde hoeft te blijven zoals voorgaande jaren. „We kunnen niets uitsluiten in deze fase van de voorbereidingen. Ook zullen we er rekening mee moeten houden dat het evenement niet doorgaat. We zullen wellicht ook besluiten moeten nemen die niet in het gedachtengoed van de Oldtimerdag passen.”

Op dit moment is er volgens de voorzitter nog heel veel onzeker en heel weinig zeker. „Dat zal na verloop van tijd om moeten buigen naar steeds meer zekere factoren. Hoe dichter we 21 augustus naderen, hoe nauwkeuriger de organisatie of het plan wordt. Het is niet ondenkbaar dat we regelmatig ons plan bij moeten sturen naar aanleiding van de mededelingen die we krijgen van hogerhand.”

De organisatie neemt uiterlijk 1 juli een definitief besluit over het doorgaan van de Oldtimerdag Ruinerwold.

Het bericht Organisatie Oldtimerdag start voorbereidingen op voor evenement verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!