Wie is de beste legpuzzelaar van Nederland?

Meppel – Nieuws.nl is op zoek naar de absolute (leg)puzzelkampioen. Meedoen kan vanuit huis, in de voortent op de camping of vanaf het bungalowpark. De enige benodigdheden zijn: een vlakke ondergrond, een scherp oog, een beetje puzzelervaring en de wil om te winnen.

Het Nieuws.nl NK puzzelen is in het leven geroepen om even de zinnen te verzetten. De meivakantie was ook dit jaar weer niet wat we er ons met z’n allen van hadden voorgesteld. Het grootste deel van de coronamaatregelen is verlengd en als we al op vakantie kunnen gaan, ziet die er anders uit dan dat we gewend zijn. Reden genoeg om ergens anders mee bezig te zijn.

Puzzelen is al decennia een zeer populair tijdverdrijf. Het afgelopen anderhalf jaar heeft de puzzel als vrijetijdsbesteding ten tijden van de lockdown nog eens een extra boost gekregen. Dit doet ons geloven dat Nederland inmiddels rijk is aan geoefend puzzeltalent.

Deelname is eenvoudig. Via Wie is de beste puzzelaar van Nederland? (pix4profs.nl)  schrijf je jezelf in.

We spelen coronaproof. Dus je speelt alleen of met de mensen binnen je huishouden. Het inschrijfgeld bedraagt twintig euro. Na inschrijving ontvang je een unieke puzzel (bij de inschrijfprijs inbegrepen). Gekozen is voor de kleurrijke, maar uitdagende puzzel ‘Amandelbloesem’ van Vincent van Gogh (1.000 stukjes). Als deelnemer bepaal je zelf het moment waarop je start. De winnaar mag zich Nieuws.nl puzzelkampioen noemen en voor hem of haar staat een zeer royaal puzzelpakker klaar. Eenzelfde pakket (3x), maar dan zonder de eeuwige roem, wordt verloot onder alle deelnemers die erin slagen de puzzel voor de deadline te leggen (voor 1 juni). Op de pagina bij bovenstaande link zijn alle spelregels en voorwaarden te vinden (worden ook bijgeleverd bij de puzzel).

De uiterste datum van deelname / inschrijfdatum is 21 mei , afgeronde puzzels na deze datum ingekocht dingen niet meer mee voor de prijzen. Maximaal 400 deelnemers.

De Spelregels

Deelname is open voor iedereen
Deelname kosten zijn 20 euro. Hiervoor krijgt de deelnemer de unieke wedstrijdpuzzel de ‘Amandelbloesem’ van Vincent van Gogh (1.000 stukjes) toegestuurd (voor de verzending worden géén kosten in rekening gebracht). Deze puzzel hoeft niet teruggestuurd te worden
Deelname is alleen mogelijk binnen Nederland
De deelnemer bepaalt zelf het moment van starten
Om kenbaar te maken dat de deelnemer start met puzzelen, maakt hij of zij een foto van de puzzel IN GESLOTEN VERPAKKING. De foto wordt gemaild naar zundert@nieuws.nl. (de metadata van de foto wordt gebruikt als startmoment)
Zodra de puzzel in zijn geheel gelegd is, maakt de deelnemer een duidelijke foto van de complete puzzel.  Ook deze wordt doorgemaild. De tijd die er zit tussen de twee foto’s geldt als puzzeltijd.
Per woonadres mag slechts één keer deelgenomen worden.
We spelen coronaproof spelen in teamverband buiten het eigen huishouden is niet toegestaan.
Bij het vermoeden van valsspelen, volgt diskwalificatie.
De uiterste datum van deelname / inschrijfdatum is 21 mei , afgeronde puzzels na deze datum ingekocht dingen niet meer mee voor de prijzen
Voor de snelste puzzelaars staat een puzzelpakket klaar bestaande uit zeven hoogwaardige, exclusieve legpuzzels. En als extra een panoramapuzzel van ongekende mooiheid!   Onder de overige deelnemers die de puzzel voor 1 juni gelegd hebben, worden ook nog eens 3 puzzelpakketten verloot.
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Wie is de beste puzzelaar van Nederland? (pix4profs.nl)

Het bericht Wie is de beste legpuzzelaar van Nederland? verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!