Korfbalster Lisa Jansen kiest voor Sparta Zwolle en verlaat DOS’46

Nijeveen/Zwolle – De 22-jarige Lisa Jansen sluit zich in het nieuwe seizoen aan bij de selectie van Sparta Zwolle. De  korfbalster speelde de afgelopen 6 jaar bij DOS ’46, eerst in de A junioren en daarna in de A-selectie. Jansen woont deels in Groningen voor haar studie en deels in Vriezenveen bij haar ouders.

Voordat ze de overstap maakte naar DOS ’46 heeft ze gespeeld bij Amicitia in Vriezenveen, waar zij  eerder ook speelde in district Oost onder de 12 en onder de 17.  Het voelt voor Lisa Jansen goed om de overstap te maken naar Zwolle: “Ik heb hele mooie jaren gehad bij DOS ’46  waar ik veel geleerd heb, maar nu ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk deze gevonden  te hebben bij Sparta Zwolle. Ik heb veel goeie gesprekken gehad en krijg een goed gevoel bij deze club,  zowel qua prestaties en de bijbehorende doelen maar ook denk ik dat het een gezellige, warme club  is.”

Sparta Zwolle is erg blij met haar komst, Remkes Pullen: “Lisa is een complete, sturende speelster met  ervaring op League niveau. Ze kan het spelletje goed lezen, heeft veel rust aan de bal en ook een  scorend vermogen wat we goed kunnen gebruiken.”

De selectie van Sparta Zwolle volop aan het trainen en voorbereiden  op het nieuwe seizoen, waar de Zwolse korfballers in de zaal opnieuw in de korfbal hoofdklasse aantreden.

Het bericht Korfbalster Lisa Jansen kiest voor Sparta Zwolle en verlaat DOS’46 verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!