Uitverkoop bij vintage pop-up-store Loods 3, alles moet weg

Meppel – Het zit het ondernemende stel Stef Pastoor en Martine Koen niet bepaald mee. De vintagewinkel Loods 3 aan de Synagogestraat in Meppel werd geopend door de coronacrisis, omdat de boekingen voor DJ Vintage Vinyl en de catering uitbleven. Nu mogen de winkels weer normaal open, is hun pand verkocht en moet de zaak voor 1 juni dicht.

„We houden de komende drie weken opheffingsuitverkoop”, vertelt Martine in een overvolle winkel. „We hebben net door corona heel veel extra spullen verzameld, maar moeten nu uiterlijk 1 juni de zaak school opleveren.” Dat betekent dat kleren, boeken, huishoudelijke apparaten, kastjes, potten, pannen, serviesgoed en andere huishoudelijke artikelen met een stevige vintage-stempel voor bodemprijzen worden verkocht. En natuurlijk voor de echte liefhebbers: een grote collectie vinyl. Langspeelplaten die je in een kringloopwinkel minder snel tegenkomt.

Vintage pop-up-store

De Meppelers Stef Pastoor en Martine Koen maakten vorig najaar noodgedwongen van hun hobby een verdienmodel. Hun zoektocht naar vintage spullen op rommelmarkten, in kringloopwinkels en op internet vertaalde zich in Loods 3, een vintage pop-up-store in de Synagogestraat nummer 9. Allemaal spullen die zorgvuldig bij elkaar waren gezocht.

Ruim twintig jaar zit Stef al in de catering, samen met Martine is hij DJ Vintage Vinyl en corona legde de hele handel stil. De inkomensbron was compleet opgedroogd. Het betekende dat ze meer tijd hadden voor onder andere hun hobby. Zo stroomde de winkel langzaam vol met mooie spullen uit ‘die goede oude tijd’. Voor veel mensen nostalgie, Stef benadrukte steeds dat Loods 3 geen kringloopwinkel is.

Liefhebbers van vintage spullen zijn de komende weken uiteraard van harte welkom om de winkel leeg te kopen. Loods 3 is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het bericht Uitverkoop bij vintage pop-up-store Loods 3, alles moet weg verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!