Inschrijving Drentse onderneming van het Jaar is geopend

Meppel – Erevoorzitter van de jury – gedeputeerde Henk Brink – heeft donderdag via een online Kick-off meeting de officiële inschrijving van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar 2021 geopend. Ook was de winnaar van het afgelopen jaar, Micha Medendorp van MIRON Violetglass aanwezig. Uiteraard via een online meeting samen met jury, sponsors, bestuur, de wethouders van de Drentse gemeenten, oud genomineerden en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen en andere relaties.

De verkiezing van vorig jaar heeft aangetoond dat ook in uitdagende tijden van belang is om het door te laten gaan en excellente ondernemingen de juiste aandacht te geven. Door de campagne voor de Drentse Onderneming van het Jaar ook nu weer te organiseren geeft blijk van vertrouwen en een positieve kijk op de toekomst. Uit ruim 40.000 Drentse ondernemingen gaat de jury ook dit jaar weer op zoek naar een bijzondere en succesvolle onderneming. In de zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar 2021, selecteert de jury bedrijven die door hun succes, inzet, innovaties, maatschappelijke betrokkenheid, beleid en strategie boven het maaiveld uitsteken.

Bewondering en waardering

De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar wil door het jaarlijks toekennen van de titel haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. De prijs benadrukt het belang van goed ondernemerschap, voor zowel de economie als de werkgelegenheid in Drenthe. Henk Brink, erevoorzitter van de jury: “Ondernemerschap blijft belangrijk. Of je nu in coronatijd zit of niet. Drenthe kent vele mooie bedrijven. Deze verkiezing biedt een mooie kans om bedrijven en hun medewerkers in het zonnetje te zetten. Ik hoop dat ook dit jaar weer veel bedrijven deelnemen en we eind van het jaar een nieuwe Drentse Onderneming van het Jaar kunnen presenteren.”

Succesvolle bedrijven gezocht

Tot en met 10 juni kunnen succesvolle Drentse bedrijven worden voordragen, of natuurlijk door de eigen organisatie worden aangemeld. Dat kan via de website: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Alle aanmeldingen worden door een vakkundige jury eerst gecontroleerd op heldere en uitdagende criteria. In juni nomineert de jury uit alle aanmeldingen 10 bedrijven. Zij gaan tijdens de nominatieavond op 28 september 2021 hun onderneming presenteren. De finale vindt plaats op woensdag 24 november 2021, bij Schouwburg Ogterop in Meppel.

Het bericht Inschrijving Drentse onderneming van het Jaar is geopend verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!