Wandel- én fietstocht op Koningsdag in de Wijk

De Wijk – Vanwege de corona is een groot feest op Koningsdag in de Wijk niet mogelijk, maar wandelen en fietsen in de buitenlucht mag wel. Voor de wandeltocht  Wieker Kings Walk is een mooie route uitgezet van ongeveer 6 kilometer door het Reestdal. Deze gaat over verhard en onverhard terrein, goede wandelschoenen zijn een must. De fietstocht Wieker Kings Bike Ride gaat over 22 kilometer door de regio en is uitgezet door Atlas Sport uit de Wijk.

De start van beide tochten is coronaproof bij de Wieker Meule met koffie/thee en Oranjekoek, onderweg staat er een hapje en drankje klaar. Na afloop wordt een broodje Pulled Pork van PP Mangerie geserveerd.

De tochten zijn op dinsdag 27 april met starttijd tussen 13.00 en 14.00 uur. Kosten bedragen 15 euro per persoon. Reserveren via mail: info@dewijk.info onder vermelding van uw naam, adres en mobiel telefoonnummer en het aantal personen. Er is een beperkt aantal deelnamebewijzen. Aanmelders ontvangen van de organisatie een bevestiging per mail met daarin informatie.

 

Het bericht Wandel- én fietstocht op Koningsdag in de Wijk verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!