Art to Go in Ruinen krijgt een derde editie

Ruinen – De kunstmanifestatie Art to Go in Ruinen krijgt een vervolg. De drie dames achter dit initiatief gaan een expositie inrichten in de voormalige schuur van Staatsbosbeheer aan de Ruinerweg buiten Echten.

Het is de schuur naast het Boshuijs, het etablissement dat ruim anderhalf jaar geopend is. Het is de bedoeling dat Richard Luppes en zijn vrouw in deze oude schuur een pannenkoekenrestaurant beginnen, dat staat voor het eind van het jaar gepland.

Oude gemeentehuis

Art to Go werd voor het eerst georganiseerd in 2018, toen het voormalige gemeentehuis aan de Brink in Ruinen plaats van handeling was. Daar is inmiddels restaurant ’t Wapen van Ruinen gevestigd. In 2019 vond de tweede editie plaats aan de Huttenweg in de voormalige horeca-locatie De Jonge Geuze van de familie Storm.

De derde editie wordt opgezet door Marion Storm, Marijke van der Linden en Annemiek Echten. Hellen Paumen was er de eerste twee keer ook bij. In de oude schuur wordt een expositie ingericht waar meerdere kunstenaars hun werk kunnen laten zien, maar ook kunnen verkopen. Zo namen in 2019 liefst 29 kunstenaars deel. „Art to go is, zoals bekend, kunst voor iedereen, mooi werk, voor iedereen betaalbaar”, laten de dames weten.

Het bericht Art to Go in Ruinen krijgt een derde editie verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!