Icare, Noorderboog en Isala organiseren online Carrièrecafé

Meppel – Icare, Noorderboog en Isala organiseren gezamenlijk een online Carrièrecafé. Op 21 april kunnen belangstellenden ontdekken welke loopbaan bij hen past. De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Toch zijn er momenteel weinig online mogelijkheden tot oriëntatie.

„Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met ons. Icare Verpleging & Verzorging, Noorderboog en Isala organiseren op woensdag 21 april van 19.00 tot 21.15 uur een Online Carrierècafé.”

Korte workhops

Het carrièrecafé is bedoeld om geïnteresseerden kennis te laten maken met loopbaanmogelijkheden in de wijkverpleging, ouderenzorg en ziekenhuiszorg. In zes korte workshops komen professionals aan het woord die vertellen over hun werk en de mogelijkheden die er binnen de organisaties zijn. Deelnemers kunnen in gesprek gaan met de professionals en vragen stellen.

Het Online Carrièrecafé is voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of baan in de zorg. Ook verpleegkundigen en verzorgenden die al een tijdje werken en zich willen oriënteren op een vervolgstap kunnen deelnemen. Meer informatie over het programma en de workshops is te vinden op: https://werkenbijicare.nl/carrierecafe .Om deel te kunnen nemen is het vooraf aanmelden bij één of meerdere workshops van belang.

Het bericht Icare, Noorderboog en Isala organiseren online Carrièrecafé verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!