Meppel Actief en Gezond geeft loopfietsclinics

Meppel – Meppel Actief & Gezond start komende maandag met het verzorgen van loopfiets clinics bij Kinderopvang Partou Zuiderlaan. De kinderen van de kinderopvang krijgen 2 loopfiets-clinics op locatie. Op maandag 26 april wordt het project afgesloten bij woon/zorglocatie Reestoord. De kinderen laten daar vanaf 10.30 uur hun loopfietskunsten zien aan de bewoners.

De bewoners kunnen de kinderen vanaf het balkon/vanuit de beweegtuin aanmoedigen. Aan het einde van de clinic krijgen alle kinderen het loopfiets diploma en namens JOGG Meppel wordt er een gezonde traktatie uitgedeeld.

Loopfietsvaardigheden

Het doel van de loopfiets clinics is het aanleren van verschillende loopfietsvaardigheden, kennis maken met verkeersborden en loopfietsen over verschillende ondergronden. Meppel Actief zoekt de verbinding met de plaatselijke woonzorgcentra, verpleeghuizen voor de laatste clinic.

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief & Gezond verwijzen wij u door naar onze website (www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.

Het bericht Meppel Actief en Gezond geeft loopfietsclinics verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!