Alle glasvezelnetwerken RENDO verder onder RENDO Fiber

Meppel – De samenwerking tussen RENDO B.V. en DELTA Fiber Netwerk B.V., genaamd “RENDO Buitenaf”, gaat per april 2021 verder onder de joint venture RENDO Fiber B.V. De glasvezelnetwerken van Glasvezel De Wolden B.V. en RE-NET Hoogeveen B.V. zijn ook opgenomen in RENDO Fiber B.V. De veranderingen hebben geen invloed op de dienstverlening aan bestaande klanten. Het huidige contract blijft ongewijzigd en de diensten worden geleverd over hetzelfde glasvezelnetwerk.

DELTA Fiber Netwerk opereerde voorheen onder de naam Glasvezel buitenaf, de netwerkpartij die in een groot deel van Nederland glasvezelnetwerken aanlegt en beheert. Voor de aanleg van glasvezel in Overijssel en Drenthe werken zij samen met netwerkbeheerder RENDO. Dit deden zij onder de naam RENDO Buitenaf.

DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelpartijen in Nederland. Ruim 800.000 woningen en bedrijven hebben toegang tot het landelijke, open netwerk waarover meerdere aanbieders hun diensten leveren. De ambitie van het bedrijf is om zo snel mogelijk zo veel mogelijk adressen van snelle dataverbindingen te voorzien. Voor het einde van 2021 wil DELTA Fiber in Nederland 1 miljoen huishoudens en bedrijven hebben aangesloten. DELTA Fiber is eigendom van de Zweedse investeerder EQT, inmiddels de grootste investeerder in glasvezelinfrastructuur van Noord-Europa.

Het bericht Alle glasvezelnetwerken RENDO verder onder RENDO Fiber verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!