Kingsday challenge in Zuidwolde voor het hele gezin

Zuidwolde – Op Koningsdag houdt  Volksfeest Zuidwolde een Kingsday Challenge. „Aangezien we nog steeds niet naar de vrijmarkt, de festivals of gewoon het terras kunnen, hebben wij een leuke activiteit voor jullie bedacht”, laat het bestuur weten.

Samen met een team gaan de deelnemers op pad om opdrachten uit te voeren, de opdrachten komen van de organisatie. Wanneer een opdracht is uitgevoerd, moet deze naar de organisatie worden verstuurd als bewijs. Dat kan een foto of video via Whatsapp zijn, de ‘jury’ kijkt dan of de opdracht goed is uitgevoerd. Zo kunnen broodnodige punten worden verdiend. De opdrachten zijn zeer uiteenlopend en leuk voor jong en oud.

Eigen vervoermiddel

Een team moet uit 4 personen bestaan en de tijdsduur bedraagt 2 uur vanaf het moment dat de opdrachten afgehaald zijn. De organisatie wijst een tijd toe wanneer de opdrachten kunnen worden gehaald. Dit zal tussen 15.00 uur en 17.00 uur zijn bij Den Kaat. De opdrachten zijn thuis en in- en rond Zuidwolde uit te voeren. Een vervoermiddel kan de deelnemer zelf kiezen, dus lopen, fietsen of met de auto.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info.volksfeestzuidwolde@gmail.com onder vermelding van teamnaam, teamcaptain, één telefoonnummer en de leeftijden van alle teamleden door.
Dit spel kan coronaproof worden gespeeld op 1,5 meter afstand van de mensen die geen huisgenoten zijn.

 

Het bericht Kingsday challenge in Zuidwolde voor het hele gezin verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!