Drenthe College organiseert een fysiek Open Huis

Meppel – Het Drenthe College, met vestigingen in Meppel, Assen en Emmen, is trots te kunnen melden dat het open huis van volgende week fysiek plaats mag vinden. Wie op zoek is naar een mbo-opleiding, is welkom op 13, 14 of 15 april tussen 16.00 en 20.00 uur bij het Drenthe College.

‘Bezoek op afspraak één van onze locaties in Assen, Emmen of Meppel en laat je informeren door onze docenten en studenten. Zij kunnen jou alles vertellen over de school en de opleidingsrichting die jou leuk lijkt. Sfeerproeven, zien hoe jouw toekomstige school er uitziet, is ontzettend belangrijk bij het kiezen van een vervolgopleiding. Daarom kiest Drenthe College, in afstemming met de gemeenten, ervoor om naast online voorlichtingsvormen studiekiezers in april ook de mogelijkheid te bieden om op de schoollocaties langs te komen’, maakt de schoolleiding de jongeren alvast warm.

Coronaproof Open Huis

Om de veiligheid te kunnen waarborgen wordt het Open Huis coronaproof ingericht en zijn de RIVM-maatregelen van kracht. Dit betekent dat studiekiezers zich van te voren aanmelden voor een bezoekmoment van een uur en maximaal één ouder/verzorger meenemen. Een voorlichting bestaat uit maximaal twaalf belangstellenden. Vanzelfsprekend zijn mondkapjes binnen de schoolgebouwen verplicht en is er anderhalve meter afstand. Ook worden bij binnenkomst handen ontsmet, een gezondheidscheck gedaan en een ingevulde gezondheidsverklaring ingeleverd. Er zijn looproutes door de gebouwen en de lokalen en contactpunten worden ontsmet.

In november en december vorig jaar heeft Drenthe College op dezelfde wijze Open Huis gehouden. Lokale toezichthouders hebben destijds de veiligheidsmaatregelen getoetst en goedgekeurd. Overigens: mochten de coronamaatregelen aangescherpt worden dan zal vanzelfsprekend het Open Huis geen doorgang vinden en wordt naar een alternatief contactmoment gekeken.

Aanmelden is verplicht en mogelijk via drenthecollege.nl/openhuis.

 

Het bericht Drenthe College organiseert een fysiek Open Huis verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!