Video: Kinderbloesemwandeling met veel vertier in Ruinerwold

Ruinerwold – In de maand april kunnen kinderen, met of zonder ouders, meedoen aan de kinderbloesemwandeling vanuit Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold. De route van 3,4 kilometer voert langs de Dokter Larijweg, waar de vele perenbomen bijna in bloei staan.

Onderweg zijn er spelletjes en opdrachten.

De wandeling start bij De Drentse Koe, duurt naar verwachting anderhalf uur en kan de hele maand worden gelopen. Onderweg worden de deelnemers verblijd met leuke spelletjes en opdrachten. Bij inlevering van het ingevulde formulier maakt de deelnemer kans op een jaarabonnement voor de speel- en ijsboerderij.

Start is bij De Drentse Koe met koffie, thee of ranja. Halverwege staat een versnapering klaar voor de wandelaars en iedereen krijgt een perensapje mee voor onderweg. Na afloop kan bovendien worden genoten van een Drentse Koe IJsje. De wandeling kost 5 euro en is alle dagen in de maand april te lopen. Reserveren kan online via deze link

Het bericht Video: Kinderbloesemwandeling met veel vertier in Ruinerwold verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!