Video: Eens wat anders: een open huis bij een buffelboerderij

Eursinge – Wie eens geheel wat anders wil bekijken, zelfs in coronatijd, is komende zondag hartelijk welkom bij Buffelboerderij Luth in Eursinge, vlakbij Pesse aan de rand van het Dwingelderveld. Op Kraloërweg 9 bestieren Bouke en Marlies Luth deze bijzondere boerderij en ze willen zondag de mensen graag mozzarella en waterbuffelkaas laten proeven.

Op deze manier willen ze graag meer bekendheid geven aan hun product, het open huis is georganiseerd via een drive-through tussen 13.00 en 16.30 uur. De buffelboerderij is in 2018 geopend en de dieren lopen vanaf het voorjaar lekker buiten. De familie Luth produceert de voor deze regio bijzondere mozzarela en buffelkaas. Buffelkaas heeft volgens Bouke een volle romige smaak, is lichtzoet en mild. Buffelmelk bevat 40 procent meer eiwit en heeft een 60 procent hoger vetgehalte.

De buffelkaas is ook in de regio te koop bij winkels als De Boerenstreek in Zuidwolde, zorgboerderij De Naoberhoeve in Echten, Santing Meyling in Ruinerwold en Biowinkel Dwingeloo.

Info: https://www.facebook.com/buffelboerderijluth

Het bericht Video: Eens wat anders: een open huis bij een buffelboerderij verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!