Oppassen voor afzetting rioolput Marktstraat/Prinsenplein

Meppel – Er staan sinds kort hekken om een put op de kruising van Marktstraat / Prinsenplein. De put is op een aantal meter diepte lek waardoor het zand onder de bestrating wegspoelt. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen, daarom is de put afgezet.

De gemeente is bezig de vervanging van de put voor te bereiden. De bewoners en ondernemers in de directe omgeving worden de komende weken persoonlijk of per brief geïnformeerd over de vervolgstappen en de planning. Op dit moment gaan we er van uit dat de werkzaamheden in mei starten.

Het bericht Oppassen voor afzetting rioolput Marktstraat/Prinsenplein verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!