Een zorgbaan ontdekken tijdens ‘Expeditie Noorderboog’

Meppel – Zorgmedewerkers die van baan willen veranderen, afgestudeerden of mensen die met de gedachte spelen om in de zorg te gaan werken, kunnen de mogelijkheden ontdekken tijdens ‘Expeditie Noorderboog’. De zorgorganisatie haakt hiermee aan bij de landelijke campagne ‘Ontdekdezorg Week’, die plaatsvindt van 22 tot en met 27 maart.

Bezoekers kunnen via de website van Noorderboog een uitstapje of reis maken naar Werken bij Noorderboog, Ontwikkeleiland, de Vrijwilligersbaai of Surfen naar Vakantiewerk Tijdens de online expeditie kunnen bezoekers onder andere een webinar bijwonen waarin medewerkers van Noorderboog laten zien wat hun werk zo leuk maakt.

Veel mogelijkheden

Noorderboog heeft veel mogelijkheden voor mensen die in de zorg aan de slag willen. Bezoekers kunnen via noorderboog.nl/expeditie deze mogelijkheden ontdekken. Tijdens een ‘ontdekkingsreis naar Ontwikkeleiland’ of een ‘uitstapje naar de Vrijwilligersbaai’ kunnen video’s bekeken worden waarin toekomstige collega’s laten zien wat hun werk zo mooi en interessant maakt. Medewerkers van de afdeling Leren en Ontwikkelen zitten klaar voor een online oriëntatiegesprek. Bezoekers kunnen ‘surfen naar Vakantiewerk’ en zich meteen inschrijven voor een vakantiebaan. En wie een ‘droomreis naar Werken bij Noorderboog’ boekt, schrijft zich in voor een webinar waarin eveneens medewerkers enthousiast vertellen over werken bij Noorderboog en aansluitend is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een medewerker of recruiter.

 

Het bericht Een zorgbaan ontdekken tijdens ‘Expeditie Noorderboog’ verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!