EuroParcs Group nieuwe eigenaar van Landclub Ruinen

Ruinen – EuroParcs Group is de nieuwe eigenaar van Landclub Ruinen. Eén van de belangrijkste doelstellingen die het Apeldoornse bedrijf, eigenaar van 43 resorts in binnen- en buitenland, zich heeft gesteld is om een einde te maken aan de veelbesproken campingvete met omwonenden. ,,Daar gaan we de tijd voor nemen”, verklaart directeur Wim Vos. ,,Zoals we ook de tijd nemen om met de gemeente, omwonenden en andere belanghebbenden te overleggen. Afgesproken is dat de camping dit seizoen doordraait op de vertrouwde wijze.”
EuroParcs Group is groot geworden door campings op te waarderen tot luxe resorts met vakantiewoningen die in uitstraling en comfort voldoen aan de eisen van de consument anno nu. ,,Wij willen Landclub Ruinen ook in die richting opwaarderen”, aldus Vos. ,,Tegelijkertijd is Glamping, een luxueuze vorm van kamperen dat nu al wordt aangeboden op Landclub Ruinen, wel iets dat binnen onze visie past. Welke stappen we ook zetten: we zullen dat in overleg doen met alle belanghebbenden. Daar hebben we ook de tijd voor nu besloten is om pas na het vakantieseizoen concrete stappen te zetten. In het verlengde hiervan: wij staan voor duurzaamheid als bedrijf met familieroots. Niet alleen als het gaat om de bouwmaterialen van onze vakantiewoningen, maar ook in onze dienstverlening naar eigenaren en gasten van de verblijfsaccommodaties én in onze relatie met omwonenden en gemeentes. Anders waren we als bedrijf nooit zo succesvol geworden.”

Ontwikkelplannen

Vos benadrukt dat ook anderszins de omgeving bij de ontwikkelplannen worden betrokken. ,,Overal waar wij aan de slag gaan betrekken we lokale bedrijven bij onze her-ontwikkelplannen en nemen we mensen uit de regio aan om de recepties te bemannen, het onderhoud op het park te doen etcetera. Ook in dat opzicht zoeken we, doordat we voor werkgelegenheid zorgen, de juiste balans. Wij zullen in de komende tijd met alle betrokkenen contact zoeken, onze ideeën voorleggen en vooral ook goed luisteren.”

Het bericht EuroParcs Group nieuwe eigenaar van Landclub Ruinen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!