Bridging the Gap kans voor Drentse hiphoptalenten

Meppel – De producers Christopher 404, Maximuz en Drizzamatic dagen Drentse rappers uit om de komende weken een song te maken op één van hun drie beats. Ze participeren in het project Bridging the Gap van Stichting Kunst & Cultuur en Scala Centrum voor de Kunsten die een impuls willen geven aan de urban scene in Drenthe.

Drizzamatic.

De rapper met de beste inzending krijgt een podiumplaats tijdens de Vrijheid Suite op het Bevrijdingsfestival in Assen en mag in de studio van producer Sendeep Ramesar een single opnemen en een videoclip maken. Drentse urban-artiesten die mee willen doen, kunnen de beats opvragen via bridgingthegap@ontdekscala.nl. De songs worden beoordeeld op originaliteit, creativiteit en zeggingskracht.

Sendeep Ramesar, zelf rapper en oprichter van het noordelijk hiphoplabel Boombox Media, helpt de winnaar om een basisidee, van scratch naar een gemasterd eindproduct te brengen.
De videoclip wordt gemaakt door Directed by Maski, een clipmaker uit Drenthe die producties van Snelle, ADF, Kev Cody, Jermaine Niffer en Zack ink op zijn naam heeft staan. De videoclip kan gebruikt worden als promotie van het nummer.

Het bericht Bridging the Gap kans voor Drentse hiphoptalenten verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!