Marketing Drenthe trapt toeristenseizoen af met nieuwe video

Dwingeloo – Marketing Drenthe heeft een video ontwikkeld om het nieuwe toeristenseizoen af te trappen. Deze video brengt Drenthe bij de mensen thuis met mooie beelden en een hoopvolle boodschap. Een boodschap waarin benadrukt wordt dat Drenthe wacht. Net als de potentiële bezoekers, die wachten op betere tijden waarin ze weer samen avonturen mogen beleven.

Het doel van deze video is om Drenthe onder de aandacht te brengen en mensen een hart onder de riem te steken. Ook is het een middel waarmee Drentse ondernemers alvast in contact kunnen komen met hun gasten, die ze hopelijk snel weer mogen ontvangen. Marketing Drenthe roept daarom de ondernemers op om deze boodschap te delen via hun eigen kanalen.

Niet oproepen om te komen

“Goed om te weten is dat we met deze video mensen niet oproepen om naar Drenthe te komen. Dat doen we pas zodra het weer kan. We willen met deze video laten zien dat we er nog zijn en dat we net als iedereen wachten”, aldus Astrid Crum – Directeur Marketing Drenthe. In de huidige plannen van Marketing Drenthe ligt de focus vooral op het voor- en naseizoen en daarmee op seizoen spreiding. De verwachting is dat extra inspanningen voor de zomer niet nodig zijn.

De video is bedoeld voor zowel gezinnen met kinderen als stellen. Crum: “De ervaring van vorig jaar leert dat de bungalows en campings in het seizoen wel vol zullen zitten. De hotels en bed & breakfast hebben het lastiger. Daarom richten we ons nu ook meer dan anders op de stellen zonder kinderen, die vaker voor deze accommodatievorm kiezen. Ook gaan zij vaker buiten het seizoen op vakantie, zodat we de drukte beter kunnen spreiden”.

 

Het bericht Marketing Drenthe trapt toeristenseizoen af met nieuwe video verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!