Lentekriebels bij Jenn just for women en Zuss&zij damesschoenen

Zin in het voorjaar krijg je zeker bij het zien van leuke items uit het nieuwe voorjaarscollectie filmpje met mode inspiratie van Jenn just for women en Zuss&zij damesschoenen. Hier krijg je zeker lentekriebels van.

Benieuwd naar nog meer leuke betaalbare mode en schoenen? Bekijk de webshop en shop meteen! Liever komen snuffelen en passen? Maak dan een afspraak via 06 1940 2816. Er wordt een uur gerekend zodat je zeker genoeg tijd hebt om te shoppen en een lekkere cappuccino te nemen.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Jenn just for women

Het bericht Lentekriebels bij Jenn just for women en Zuss&zij damesschoenen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!