Willeke Dost krijgt plek op Muur tegen Geweld

Koekange/De Stapel – De naam van Willeke Dost krijgt een plekje op de Muur tegen Geweld in De Stapel. dat maakte Jan Huzen vanmorgen bekend in zijn facebookgroep ‘Zoekgroep Willeke Dost’. Huzen maakt zich al jaren sterk voor de oplossing van het mysterie Willeke Dost, die 28 jaar geleden ineens van de aardbodem leek verdwenen.

‘Vanmorgen om 7:40 uur kwam het verlossende antwoord. Willeke krijgt een plekje op de muur in De Stapel. De voorzitter berichtte en deelde mee dat het bestuur unaniem heeft ingestemd dat er voor Willeke een plekje komt’, vertelt Huzen. ‘Ik heb vanmorgen de beide tantes van Willeke op de hoogte gesteld. Beide zijn heel dankbaar dat er eindelijk een plekje komt voor Willeke.

Vele herinneringen

De Muur tegen Geweld is in de afgelopen jaren voorzien van vele herinneringen aan inwoners van Nederland die door geweld om het leven zijn gekomen. Over het lot van Willeke Dost bestaat tot de dag van vandaag onzekerheid, maar omdat vermoed wordt dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf, komt er een plek op de Muur beschikbaar.

Op 8 mei staat weer een ceremonie gepland, een plechtigheid waarop weer vele bordjes aan de Muur worden bevestigd door familieleden en vrienden van geweldslachtoffers. Op die dag wordt ook de foto van Willeke Dost op de Muur bevestigd.  Jan Huzen is het weekend goed begonnen: ‘Bij mij overheerst op dit moment vooral een dankbaar gevoel.’

Politie graaft niet meer naar Willeke Dost

Lichtjesavond bij Muur tegen Geweld

Het bericht Willeke Dost krijgt plek op Muur tegen Geweld verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!