Scala organiseert bureaudrummen voor kinderen

Meppel – Om te drummen heb je geen drumstel nodig. Dat kunnen kinderen beleven tijdens de gratis online workshop bureaudrummen van Scala’s slagwerkdocent Marleen Verhoeff. Op woensdag 17 maart voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en op woensdag 24 maart voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar, van 16.30 tot 17.15 uur.

Deelnemers moeten plaats maken op hun bureau of keukentafel, zorgen voor twee pennen of stiften met een dop, een muismat of iets dergelijks, een bordje van papier met hun naam erop en inloggen via Zoom. Aanmelden om mee te doen kan tot en met 16 maart via info@ontdekscala.nl. De Zoom-link om in te loggen ontvangen de deelnemers je op de dag zelf.

Het bericht Scala organiseert bureaudrummen voor kinderen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!