Politieke drive-in met trekkers en sprekers in Staphorst

Staphorst – Op evenemententerrein De Tippe in Staphorst wordt zaterdag 13 maart van 14.00 tot 17.00 uur een gezellige en informatieve politieke middag worden gehouden. Het wordt een Amerikaanse drive-in, maar dan met trekkers op het plein.

De volgende kandidaten zullen op het podium allemaal hun visie op de agrarische sector geven en live vragen uit het publiek beantwoorden: Jan Cees Vogelaar (JA21), Erik Stegink (BBB), Nynke Koopmans (FvD), Roelof Bisschop (SGP), Eline Vedder (CDA), en Martijn Buijsse (VVD). De middag zal aan elkaar gepraat worden door Rutger van Lier en Thijs Wieggers (Boeren Samenwerking Achterhoek).

De bezoekers wordt gevraagd om zoveel mogelijk tussen 13:00 en 14:00 uur te komen, zodat om 14:00 uur begonnen kan worden. Wie wil komen moet een berichtje naar het telefoonnummers van één van de organisatoren. Albert de Hon: 06-55773579, René Dunnink: 06-36375792 of Henri Haasjes: 06-19346304. Dan wordt je toegevoegd aan een app-groep.

“Verschillende media zullen aanwezig zijn en verslag doen van deze middag, dus kom allemaal zoveel mogelijk met de trekker of op de quad) en rij die parkeerplaats helemaal vol met trekkers. Laten we er met z’n allen een gezellige en interessante middag van maken waar we achteraf weer met trots op terug kunnen kijken”, zo schrijven de organisatoren.

Het bericht Politieke drive-in met trekkers en sprekers in Staphorst verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!