MTB’ers worden uitgedaagd op Giant Track Ruinen

Ruinen – Mountainbikers kunnen op het Giant Track in Ruinen nu de competitie aangaan. De firma Giant heeft iets tofs bedacht: de Giant Track Ruinen Challenge. Die bestaat uit drie onderdelen: het zo vaak mogelijk rijden van de Giant Track Ruinen in de maand maart, het neerzetten van de snelste tijd in de Gerben Mos Challenge en het neerzetten van de snelste tijd op het Giant Store Arnt segment. Er zijn leuke prijzen mee te winnen.

De Giant Track Ruinen Challenge loopt de complete maand maart en is dus al enige tijd bezig. Deelnemers hebben tot en met woensdag 31 maart de tijd. De challenge zelf is heel ‘simpel’. De persoon die in de maand maart het meeste aantal rondes aflegt op de Giant Track Ruinen (18,2 kilometer), is de winnaar. Ongeacht of dit een man of een vrouw is. Degene die de meeste rondes heeft gereden wint de hoofdprijs: een gepersonaliseerd teamshirt van het Giant Liv Benelux Off-road Team, een Giant Rail SX Mips MTB helm (van Giant store Arnt) en een goodie bag van teampartner MijnBAD.

Gerben Mos Challenge

Naast het rijden van zoveel mogelijk rondes, daagt Giant MTB’ers ook nog uit om zo hard mogelijk te rijden op enkele punten. De man en de vrouw die in maart het snelste zijn op de Gerben Mos Challenge, van bordje 44 tot bordje 45 op de route, winnen een mountainbike clinic door teamrijder Gerben Mos. De man die het snelste is op het Giant Store Arnt segment (vanaf bordje 60) wint een Giant voetpomp, met Co2-patronen en een tooltje. Voor de snelste vrouw op datzelfde segment ligt een Liv voetpomp klaar, met eveneens Co2-patronen en een tooltje.

Om mee te doen, moeten de Strava-ritten worden verstuurd. „Wij kunnen natuurlijk niet een maand lang in het bos gaan zitten turven wie er allemaal langskomen. Upload daarom je ritten in maart en stuur die per e-mail naar ons mailadres”, aldus de organisatie.

Mail: giantlivbeneluxoffroadteam@hotmail.com. „Wij zullen per deelnemer het aantal rondes optellen en ook de snelste tijden bijhouden. Op dinsdag 16 maart publiceren we een tussenstand en op donderdag 1 april maken we de winnaars bekend.”

Het bericht MTB’ers worden uitgedaagd op Giant Track Ruinen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!